31 mars 2014

Ledig måndag


Sam Smith - Stay with me. Så fin låt.

Som rubriken säger har jag varit ledig i dag. Fick ledigt från modersmåls förberedelsen eftersom jag inte hade något prov i dag. Skulle ha varit ganska onödigt att vara på en halvtimmes förberedelse.
Här hemma har jag mest hjälpt till med att bygga skåp till köket och så har jag sett en Harry Potter film (bara två filmer kvar nu). Har också läst en hel del på modersmåls provet. Verkar ganska svårt så jag måste satsa hårt i kväll. Nu skall jag fortsätta bygga skåp. Vi hörs!



Två bilder från veckoslutet

30 mars 2014

Söndags inspiration

I dag sov jag så länge jag kunde. Känns som om det var super länge sedan jag hade möjlighet till det, dock hade jag sovmorgon senaste onsdag. Vaknade av att Cedric och pappa jobbade i köket. Jag steg upp och lagade morgonmål och fortsatte se på Harry Potter filmen som blev på hälft i går.

Jag har också övat på modersmåls provet. Den här kursen är/var relativt tråkig. Handlar mest om modersmålets historia, vilket jag tycker är ganska tråkigt. Historia är verkligen inte mitt favorit ämne.
Mormor och morfar har också varit på besök. De ville se hur det ser ut i köket just nu. Det är inte så mycket att se egentligen. Lite kaos är det nog. Men om ett par veckor borde allting vara på sin plats.

I kväll tänkte jag och Lotta se en Harry Potter film igen. Och öva på prov måste vi också.
Här får ni lite We Heart It inspiration. Har nog knäppt några bilder i dag men jag har inte redigerat dem, så ni får se dem i morgon.


29 mars 2014

Dagen som gått

I dag har det varit en himla bra dag. Jag steg upp tidigt och sedan åkte jag med mamma och Lotta till Ikea. Vi köpte några saker till köket och så klart var det jag skulle ha slut. Det jag skall ha är alltid slut eller så har de slutat tillverka varan. Efter en stund på Ikea åkte vi till Hagalund och lunchade på Stockmann och efter det ännu till Iso Omena. Fyndade bara ett par hörlurar till telefonen. Försöker spara igen. I dag gick det riktigt bra men det brukar inte hålla så länge.
Nu skall jag och Lotta se på en Harry Potter. Vi kollar igenom alla nu så här passligt på provveckan. Helt som om vi inte skulle ha annat att göra. Öva på prov skulle vara ganska nödvändigt men jag skjuter upp det tills i morgon. 


28 mars 2014

Sunny Day


Cody Simpsons nya låt Surfboard. Den går på repeat hos mig.

I dag hade jag näst sista provet, alltså kemi. Klarade det faktiskt riktigt bra. Det var inte så svårt som jag trodde det skulle vara. Får nog godkänt i alla fall, så det känns bra. Då jag skulle öva på provet i går lagade jag en profil på Bloglovin'. Tycker själv att det är en helt sjukt bra app/webbsida då man läser så många bloggar som jag gör. Man kan liksom hålla koll på alla.
Ni hittar länken till Bloglovin' i mitt sidofält.

Jag slutade redan klockan 10 i dag. När jag kom hem gick jag genast ut i solen och fotade med Lotta. Sedan började jag städa mitt rum riktigt ordentligt. Jag har också sett på The Vampire Diaries och läst klart en bok till modersmålet. I kväll tänker jag bara ta det lugnt och njuta av ett långt veckoslut. Blir lite längre för mig eftersom jag är ledig på måndagen.


Halsduk - Lindex / Läderjacka - Mango / Skjorta - H&M / Jeans - Gina Tricot

27 mars 2014

En vanlig dag

Skrev inte igår. Skulle ha haft hur mycket tid som helst till det, men ett tidsinställt inlägg fick ni ju i alla fall. Var ju hemma hela dagen. Det var verkligen skönt. Sov länge, såg på Harry Potter och övade lite på engelska. Provet i dag gick riktigt bra, eller bättre än vad morgondagens kemi prov kommer gå i alla fall. Har inte ännu börjat öva på det så det bli en stress kväll för mig. Inte för att jag tänker satsa på något vitsord högre än godkänt. Med den kunskapen jag har nu blir det högst två poäng.

I dag har det annars varit en lugn dag. Vädret har varit super fint så jag har varit glad. Jag kom hem lite före 16. Åt nästan genast mat och sedan åkte jag iväg på arbetsintervju.
När jag kom hem packade jag upp skolväskan och redde upp mitt rum som såg ut som ett bombnedslag.

Nu skall jag avsluta här, har en hel del kemi att ta itu med.



26 mars 2014

Wanties

Här kommer ett collage på några wanties för år 2014.


Nike Air Max 90 / MacBook Air 13 / Ted Baker makeup bag / Victoria's Secret Such a flirt body mist / VS Coconut passion body lotion / VS Pure Daydream body mist / Urban Decay Naked 2 / Daniel Wellington watch / YSL Babydoll mascara

25 mars 2014

Tuesday

Finska provet i dag gick helt okej. Skulle verkligen ha kunnat gå bättre. Jag slutade genast efter provet så jag var hemma lite före 11. Har inte gjort så mycket här hemma. Bara sett på Harry Potter, ätit nudlar och varit ute och fotat. Och så har jag faktiskt hjälp till med köket.

Om en stund skall jag börja öva på prov och fixa lite inför en ny period. Den sista perioden kommer bli både bra och dålig. Ämnena som jag har nästa period är riktigt trevliga ämnen men jag slutar 16 på fredagar. Kommer vara helt slut på fredag kvällar. Men hur skönt är det inte att börja 10 tre dagar i veckan?

I morgon har jag inte skola alls så det blir sovmorgon för mig.



24 mars 2014

Provläsning

I dag började jag klockan 10. Skönt att vakna halv 9 med hunden bredvid och solen som skiner i rummet. Fick riktigt vår känsla. 
Hade i varje fall en hel del tråkiga lektioner i dag men de var de sista för den här perioden vilket gjorde att det kändes lite lättare. I religionen fick vi ut några arbeten och så gick vi igenom det sista om buddhismen. I finskan hade vi förberedelse inför provet. Sedan hade jag en lektion hål och sedan en lektion engelska förberedelse i stället för två lektioner. Slutade alltså redan 15 i dag. 
När jag kom hem gick jag ut med hunden och katten. Vår ena katt följer alltid med då man går ut och gå.
Sedan dess har jag städat rummet och läst på finska prov. Jag har bara en liten paus nu, skall snart fortsätta. 



Till min stora glädje kom pappa hem med Snapple i dag

23 mars 2014

Konfirmation


Katy Perry - By The Grace Of God

I dag var det konfirmation. Hade riktigt roligt där. Är dessutom så himla glad att vi har en så bra församling i Ingå och framför allt en så bra ungdomsledare. Detta är saker man kommer komma ihåg då man är äldre. Gemenskapen som prästen talade om i kyrkan i dag.

Konfirmationen tog upp så gott som hela förmiddagen. När jag kom hem åt jag avokadopasta och sedan började jag öva på finska prov. Har ungefär 15 sidor med ord som jag anser vara ganska onödiga att veta på finska. I alla fall de flesta av dem är sådana.

Jag har faktiskt inte gjort så mycket annat än övat på prov. Har försökt ta bilder till bloggen men jag har inte så mycket att fota nuförtiden. Inläggen ser också ganska lika ut varje dag. Har ni några önskeinlägg? Det är bara att kommentera. Nu när provveckan snart börjar skulle det sitta ganska bra med ett par önskeinlägg.



22 mars 2014

Fynd

I dag har jag tillbringat dagen med min familj. På förmiddagen åkte vi iväg till Vanda. Först åkte vi till en stor loppis som heter Lanttila. Där hittade jag ett par svarta jeans från Bullhead och en tröja från Odd Molly. Blev helt sjukt glad när jag hittade Odd Molly tröjan. Den är så gott som ny och den kostade bara 18 euro (normalpris 150 euro). Byxorna var också ett bra köp. De sitter perfekt. Har ganska svårt att hitta ett par jeans som sitter perfekt eftersom jag har så korta ben. Och så hittade jag en Harry Potter film. Jag och Lotta samlar på dem. Från loppisen åkte vi in till Jumbo för att äta på Classic Pizza och shoppa. Blev dock bara fönstershopping för mig. Före vi åkte hem körde vi till flygfältet och köpte Starbucks.

Jag har också läst på finska prov i bilen och när jag kom hem hjälpte jag till med lite ett och annat. Vi gör remont i köket och hjälpköket så det blir att hjälpa till ganska mycket här hemma.
I kväll tänker jag äta en massa gott, öva mer på prov och se på Survivors. Hoppas ni alla har en riktigt bra lördag!



Jag lovar att dessa är de godaste kexen i världen

21 mars 2014

Äntligen veckoslut

Äntligen är det veckoslut! Trots att veckorna bara flyger förbi ser jag alltid framemot veckosluten. Inte för att detta veckoslut kommer bestå av så mycket kul. Provveckan börjar ju nästa veckas tisdag så det blir nästan bara övas för mig detta veckoslut. I alla fall på söndagen. I morgon ska vi väl åka någonstans.
I dag har det varit en bra dag. Skolan gick snabbt och det var annars också jätte trevligt i skolan i dag. Tur att mina bästa vänner går i samma gymnasium. Skulle ju vara helt sjukt tråkigt annars.

När jag kom hem fixade jag upp mig lite och klockan 18 var det konfirmations övning och fotografering i kyrkan. Det var kul. Det här årets konfirmander och ledare var nog alla så himla trevliga.
Nu är jag hemma och skall just se på nyaste avsnittet av The Vampire Diaries. Har väntat på detta avsnitt två veckor.



20 mars 2014

Snöstorm

I dag har det varit en lång skoldag. Jag började klockan 8 med modersmål. Jag var helt sjukt trött i dag på morgonen och jag är ännu också trött. I går kväll fick jag plötsligt en massa inspiration till en bok som jag skall skriva. Går i Mo10. Där skriver alla en egen bok. Så jag somnade ganska sent.

Fast skoldagen var lång och jag var trött, så gick dagen ganska snabbt. Dessutom slutade jag en timme tidigare än vanligt.

När jag kom hem satte jag mig i soffan och såg på amerikas The Voice. Alla där är ju så himla bra om man jämför med Finlands The Voice. Skulle jag få välja vilket lag jag skulle gå på, så skulle jag definitivt välja Ushers lag.

Just nu pågår det en snöstorm. Alltså måste det verkligen snöa i mars? Tycker det är onödigt. Jag vill ju ha vår nu.

I kväll firar vi mamma som fyller år. Efter det skall jag plugga finska och sedan skall jag ta itu med ett par andra läxor. Och så skall jag se på Criminal Minds. I morgon är det fredag. Jag är så otroligt taggad på det.





19 mars 2014

Plugg

Bloggade inte i går som ni kanske märkte. Berodde mest på bildbrist men jag hade också ett prov att läsa på i går så jag tänkte att jag inte skriver något inlägg alls. I dag hade jag provet och det gick riktigt bra med tanke på att jag bara övade en kväll.

Vaknade nio-tiden i dag, steg upp och lagade morgonmål åt mig och sedan åt jag morgonmål på sängen medan jag och Lotta såg på Pretty Little Liars. Avsnittet var så himla spännande. Synd att serien blir på paus ända till juni. Tycker det är paus allt för ofta.
Började 12 och skoldagen gick snabbt som attan.

Nu skall jag sätta mig i soffan och kolla en Harry Potter film. I kväll skall jag börja plugga finska. Ser nästan fram emot det.



17 mars 2014

The stars make love to the universe


Shakiras nya låt Empire. Riktigt bra för att faktiskt vara en av låt av Shakira. Först tyckte jag den var ganska underlig men efter att jag hört den några gånger blev den riktigt bra.

En ny vecka är i gång och det märks också. Börjar alltid en ny vecka med en kort sov morgon. 10 började jag i dag och så slutade jag klockan 16. Hade ett engelska föredrag som gick riktigt bra. För övrigt var alla lektioner rätt så bra.

Som ni säkert märkt har det varit ganska kallt i dag. Men jag envisas om att inte börja använda vinterrocken igen för våren borde ju vara här. Längtar så till våren och sommaren. Som om ni inte hört det förut.
Denna vecka innehåller inte så mycket speciellt. Ett prov på onsdag, konfirmationsövning på fredag och konfirmation på söndag. Och nästa vecka börjar provveckan! Borde väl känna mig lite nervös inför den, men det gör jag faktiskt inte.
Nu skall jag laga ett par läxor och sedan bara ta det lugnt.


16 mars 2014

Söndag

Hade en riktigt bra kväll i går. Min moster kom på ett överrasknings besök till fastlandet och kom med på teater. Teatern var bra. Kanske inte riktigt för flickor i min ålder men den var riktigt bra i alla fall. Mormor och morfar måste ha kännt igen sig. Den handlade om tre 80 års kvinnor och deras relativt tråkiga liv. Känns nu som om jag vet exakt hur livet kommer se ut då man är 80 år.

I dag har det varit en vanlig, alltså tråkig söndag. Sov ända till klockan halv elva. Bestämde mig sedan för att börja läsa på min bok till modersmålet. Kom så långt att jag har läst halva boken.
Har också hjälpt till med maten, varit ute med hunden och städat mitt rum. En helt vanlig söndag har det varit.
Om en stund skall jag börja med läxorna och sedan skall jag ha en spa kväll. Ni skall ha en bra fortsättning på söndagen!



15 mars 2014

Lördag morgon

God morgon! Eller borde man säga god dag? Är hemskt ledsen över att jag inte skrev något inlägg i går. Hände inget speciellt utöver en vanlig skoldag och en tråkig kväll. Och så hade jag inga bilder heller så det skulle ha blivit ett tråkigt inlägg, tro mig.

Är ju bara förmiddag ännu så det har inte hänt så mycket hittills. Men jag har fotat en hel del, ätit morgonmål på sängen och bara myst. Älskar lördagsmorgnar. 
I kväll skall jag på teater med min familj, mormor och morfar och min morbror. Vi skall se I sista minuten på Svenska Teatern. Fick det som julklapp av mormor. Tror faktiskt det kommer bli riktigt trevligt. 


Och snö har det kommit, usch, hatar snö, VILL HA VÅR!


13 mars 2014

Call it magic


Coldplays nya låt Magic. Brukar inte lyssna på Coldplay men denna låt är faktiskt jätte bra.

Nu är jag hemma efter en lång dag borta hemifrån. Jag började skolan klockan 8 och slutade klockan 16. Lektionerna i dag var alla väldigt trevliga så dagen gick rätt så snabbt. Efter skolan åkte jag till Degerby på matkurs. I dag lagade vi sparris med tillbehör som förrätt, lax och potatis som huvudrätt och choklad fondant som efterrätt.
Jag skall riktigt snart hoppa i duschen och sedan skall jag jobba på en engelska uppgift. Och så tänkte jag nörda Geometry eftersom jag köpte hela versionen idag.

Förresten så kom både jag och Susanna in på fotokursen så jag har på känn att början av april kommer bli riktigt bra.


Det bästa som finns - naturell yoghurt med färska jordgubbar, honung och kokosflingor

12 mars 2014

Solsken

Idag började jag klockan 12 så jag hade en skön sovmorgon. Solen sken så fint så jag tänkte att jag skulle gå ut och fota men det blev inget av det för jag ville se det nyaste avsnittet av PLL. Så det gjorde jag. Och så fick jag mitt nya skal på posten. Har nu fått allt som jag beställde för några veckor sedan. Det är så roligt att få saker på posten!
Det var dessutom en jätte bra dag i skolan i dag. På engelskan bakade vi scones och chocolate chip cookies. Och franskan var lika trevlig som vanligt.

Vet inte riktigt vad jag skall göra i dag. Måste i alla fall arbeta på en engelska uppgift och laga läxor överlag. Och så skulle jag faktiskt kunna börja läsa på en bok till modersmålet. 
Nu skall jag snart äta och sedan göra något av alternativen ovan.



11 mars 2014

Bra dag

Idag har det varit en superduper bra dag. Började 8 och slutade 16. Lång dag men det störde inte mig ett dugg. På religionen lagade vi muslimsk mat. Det blev en vegetarisk soppa och pitabröd. Det var riktigt gott.

Efter skolan skyndade jag mig hem och åt. Sedan åkte jag med pappa och Lotta till Helsingfors för att se på HIFK-JYP. Var inte alls planerat men eftersom det var Ville Peltonens sista hemmamatch i grundserien så var det ett special fall. Och vi vann ju 6-1, så det var super! Stämningen i hallen var på topp.



Ville Peltonen, IFK legenden
Kiitos/tack #16

10 mars 2014

Drömmer om materiell lycka

Och så har en ny skolvecka påbörjats igen. Veckorna går så snabbt just nu. Snart är det ju Exeter som  gäller och sedan sommarlov!
Hade en bra dag i skolan idag. Från 10-16 skulle jag ha lektioner men slutade redan klockan 15. Efter skolan kom Elin till oss. Har bara talat om allt möjligt och spelat wii. Det var faktiskt evigheter sedan jag sist spelade det.

Så där från sak till sak så ser jag verkligen framemot denna vecka. Den består av många trevliga program. Ishockeymatch i morgon, matkurs på torsdag och teater på lördag.
Och snart börjar provveckan vilket är lite mindre kul. Dock har jag bara fyra prov denna provvecka så den blir säkert ganska lugn. Men kemin är jag nog nervös över eftersom det verkligen inte är det lättaste ämnet.

Nu skall jag gå och laga varm kakao till oss och fortsätta drömma om ett par Nike Air Max. Drömma kan man ju alltid. Eller?


Har inte fotat just någonting idag, men här får ni en bild på ett par riktigt fina Nike Air Max som jag hittade på We Heart It.

9 mars 2014

Morgonmål på sängen och kalas


Sov riktigt länge idag. Sedan steg jag upp och så åt jag morgonmål på sängen samtidigt som jag läste klart min finska deckare. Efter det lagade jag mig klar och så gick jag ut med Lotta och fotade lite. I det fina vädret skulle jag vilja säga, men när vi var ute, då ville inte solen skina en sekund.

Efter fotandet packade jag skolväskan för imorgon och fixade i mitt rum. Kom just hem från Mathias kalas. Har alltid lika kul med kusinerna. Nu måste ta itu med att skriva en bokrapport. Har en presentation om boken imorgon och på finska dessutom, så får se hur det går.


En bild som Lotta fotade tidigare idag

8 mars 2014

Vinnarkänsla

Sovmorgon stod det på schemat idag, vilket passade perfekt för mig. Somnade ganska sent igår, men roligt hade jag i alla fall.
På förmiddagen var jag med mamma och Lotta till Hagalund för att shoppa. Själv kollade jag efter en klänning men hittade ingen jag ville ha. Däremot kom jag hem med en ny vår rock. 
Sedan jag kom hem har jag läst på min finska bok som snart är klar. Har nog lite vinnarkänsla eftersom jag inte trodde jag skulle hinna läsa den klar den före den 10:de.
I kväll har jag nog bara hemma kväll. Tänkte se på Survivors och kanske en del av Melodifestivalen. Hejar i alla fall på Linus Svenning med Bröder. Så himla fin låt.


Bilder på rocken får ni senare.

7 mars 2014

Äntligen fredag

En bra dag bakom mig igen. Fast jag inte fått så bra nyheter på den senaste tiden så kan mina vänner alltid få mig att skratta då jag är ledsen. Det är verkligen jätte viktigt för mig att kunna umgås med mina vänner i skolan.
Idag började jag 8 men slutade redan klockan 14. De två sista lektionerna hade jag musik. Jag, Lotta, Erika och Roosa hade en presentation om Jason Derulos konsert. Det var vår läxa att ha en presentation om honom och en utvärdering av konserten, då vi inte var i skolan förra veckans fredag.

När jag kom hem packade jag upp skolväskan och städade rummet. Sedan såg jag på TVD.
Just nu laddar jag ner musik och rensar gamla låtar från telefonen. Mitt minne håller på att ta slut så jag tänkte börja med att rensa bort en massa onödiga låtar och sedan bilder.



Mitt fredags godis - jordgubbar med nutella

6 mars 2014

Drömmer mig bort till stränderna

Känner redan fredags känslan fast det är torsdag idag. Jag hade en lång dag. Från 8-15 hade jag lektioner. Skulle ha haft till 16 men vi hade inte franska idag så vi slutade en timme tidigare.
Har haft modersmål, finska, religion, klasstimme och kemi. På finskan rättade vi uppgifter och läste på våra deckare, så finskan var inga problem idag. Hade dock lagat för mycket finska läxa vilket stör mig så otroligt. Kämpade så himla länge med den igår!

Här hemma har jag varit på en lång promenad med hunden och googlat runt på utlands resor till hösten. Och så har jag fotat lite där ute men det är ju inte speciellt fint väder idag. Grått och fult igen. Jaja, borde inte gnälla mer på vädret. Jag tror ni förstår att jag hatar denna fula vinter period.
Ikväll står det Criminal Minds och läxor på schemat. Något annat har jag inte planerat.


Har märkt att jag lägger in bilder på våra katter väldigt ofta, men lilla gubben här ovanför är ju så fin


5 mars 2014

We've got holes in our hearts

Idag har det varit vårväder! Klagade ju igår, men idag var det ju fint på riktigt. Solen sken och det var rätt så varmt så jag valde mina låga vita converse idag. Marken är dock ganska lerig men ja klarade mig ända hem utan bruna skor. Lite mer tid än vanligt tog det, men huvudsaken är ju att jag kunde ha mina favorit skor idag.
Började tolv idag. Före det var jag till polisen och skötte ett ärende. Hade engelska och franska idag. Engelskan var tråkig som vanligt men i franksan såg vi en film.
När jag kom hem packade jag upp skolväskan och sedan åkte jag till mormor och morfar. Där hälsade vi på och så lagade jag mina läxor som är tills imorgon. Kom just hem och nu skall jag se på PLL. Sedan ska jag läsa på deckaren.



4 mars 2014

Fastlags tisdag

Fastlags tisdag idag och här bakar vi kladdkaka med Katy Perry spelandes från högtalarna. Åt fastlags bulle på söndagen så bestämde oss för att vi inte lagar det idag. Men varför bakar vi då alls? Jo, för att jag ska kunna kämpa igenom finska läxan som är typ 10 sidor lång. Får huvudvärk med att bara tänka på läxan.

Har haft en bra dag idag. En lång men bra dag. Började med två lektioner finska som mitt i allt var förbi, sedan två lektioner kemi där jag alltid har kul, sedan två lektioner religion vilket är ett av mina favorit ämnen så de två lektionerna gick snabbt och till sist två lektioner modersmål där vi såg på film.
När jag kom hem vet jag inte riktigt vad jag gjorde men vad jag vet är att jag inte har fått något gjort idag och klockan är redan 19. Måste skärpa mig nu!

Så min kväll består av en lång finska läxa och många andra läxor. Och så måste jag läsa minst 20 sidor i min finska deckare. Önska mig lycka till med det, för det behövs!


Förlåt men jag har bildbrist, ska försöka skärpa mig med det också

3 mars 2014

It's 3 am, I'm calling in to tell you that without you here, I'm losing sleep


John Newmans låt Losing Sleep. Så himla bra!

Och så var den normala måndagen här igen. Eller inte så normal egentligen. Slutade två timmar tidigare än vanligt eftersom engelska läraren inte var på plats. Och så åkte jag faktiskt treans buss hem, som jag inte åkt på i alla fall ett halvt år. Saknar faktiskt inte alls trängseln i treans bussar. Nästa gång tar jag nog taxin.
Idag har det annars varit en ganska fin dag. På morgonen var det fint väder, men när jag kom hem var det bara slaskigt och fult. Inte alls något trevligt vår väder som det borde vara. Vill att våren och sommaren kommer nu!
För övrigt skall jag jobba med lite läxor idag igen och så måste jag läsa på min finska bok. Måste läsa i alla fall 20 sidor per dag vilket är mission impossible för mig. Har skjutit upp läsandet varje dag och nu blir det jätte stressigt mot slutet.
Nu ska ni få ett collage med bilder från We Heart It som jag snabbt fixade ihop. Ha en bra fortsättning på dagen!


2 mars 2014

Sunday

Vilken skön och samtidigt stressig söndag det har varit idag. Jag har gått i pyjamas hela dagen och har fortfarande också pyjamasen på. Läxor har jag gjort i mängder. Har en engelska essä som skall vara inne imorgon, en finska presentation och en religions presentation, så tro mig när jag säger att det har varit stressigt.
Men jag har nog gjort annat också. Jag har laddat ner musik till mamma, gått igenom bilder och videon och städat mitt rum.
Och så har jag lyssnat igenom Believe Acoustic fyra gånger.
Något mer märkvärdigt har det inte hänt.
Ikväll blir det hemma spa för mig och så skall jag försöka gå och sova lite tidigare än vanligt. Som om det någonsin skulle ske.


Huom delade ut rosor i Kamppen så vi hämtade några och kastade de sedan upp på scenen när Jason sjöng Marry Me, han blev jätte glad över att det var så många som kastade rosor // Köar i kylan


Eftersom jag fotade med min telefon har jag inte så många lyckade bilder och videorna jag lovade er kommer jag nog inte lägga upp här av flera orsaker

1 mars 2014

Talviklassikko

Andra inlägget för idag. Men det har hänt så mycket kul idag att jag bara måste berätta om min dag.
På morgonen sov jag ända tills klockan var 11. Var så himla trött efter igår. När vi hade ätit morgonmål och gjort oss klara, så åkte vi in till stan för att gå runt i några butiker. Köpte bara ett par nödvändiga jeans. Klockan 14 mötte vi upp pappa och Cedric och så åt vi på Burger King före vi åkte till stadion för att kolla när legenderna spelade och sedan Jokerit-HIFK.

Kollade alltså först när legenderna spelade och då blev det jämt. I matchen mellan Jokerit och HIFK vann vi ju. Stämningen på stadion var på topp trots att stadion bara var lite på halv full. Ifk fansen var i majoritet så där vi satt var det extra bra stämning. I alla fall när vi vann. Raketer sköts och alla skrek Ifk verser. Sådana här evenemang som man känner gemenskap i, gillar jag.


Nej, alla är inte på plats här. Detta är faktiskt en helt bra bild då man jämför med alla andra jag tog.


Fick Skittles av Lasse, han vet nog vad jag gillar

Måste ännu skriva grattis till Justin som fyller 20 år idag. Fast jag själv inte har varit ett fan från början måste jag säga att han har ändrats helt sjukt mycket de senaste åren. Mest förändring var det nog mellan 2012-2013. Och det är då jag varit med. Så grattis ännu en gång Bizzle!

Nu ska jag fortsätta se på Putous som vi har bandat. Sedan skall jag gå igenom videon och bilder från gårdagen. Imorgon får ni de sista bilderna.

Oh my god

Gårdagen var en dag jag inte kommer glömma i första hand.
Den började så att jag, Lotta, Erika och Roosa åkte in till stan på morgonen. Hade ju tagit ledigt från skolan. Vi gick till The Circus och satte oss i kön där. Vi var bland de 10 första. Längs med dagen växte kön hela tiden. När konserten skulle börja var kön så lång att man inte ens kunde se ändan av den. 2000 personer stod det i kön då.
Man kanske undrar vad vi gjorde i nio timmar när vi köade, men tiden gick faktiskt ganska snabbt så vi hann inte göra så mycket. Vi hade turer då vi åt, laddade telefonerna och gick på wc.
När vi äntligen slapp in i The Circus, måste man ta av sig alla saker och kläder så det tog en tid. Vi var inte helt på första raden, men på andra så vi hade super bra platser ändå.
Konserten var helt sjukt bra! Dansarna var otroliga och Jason var fantastisk! Det var inte bara en konsert. Det var en show med work outs, dansnummer och sång förstås.
Konserten var mycket försenad så var hemma här i lägenheten i Helsingfors först efter 12. Spårvagnarna hade slutat gå så vi hamnade ta taxi.

Har ännu inte så många bilder att bjuda på, så ni får en jag satte in på instagram igår. Flera bilder och kanske en video kommer senare då jag gått igenom allt.