31 juli 2013

We make a living by what we get, but we make a life by what we give

Hej! Igår kväll for jag till Iso Omena med familjen och handlade lite. Köpte bara hårsnoddar och underkläder, inget intressant att lägga bild på alltså.
Idag på morgonen steg jag upp med Lotta som skulle på jobb och så cyklade jag ner till frissan. Klippte bara topparna så det blev inte så stor förändring. Efter det for jag till kyrkan och hälsade på Lotta. Efter det har det inte hänt så mycket men när Lotta kommer hem om en stund skall vi kolla nyaste avsnittet av PLL och så far vi kanske på länk på kvällen. Får se vad annat det händer. Knappast nåt intressant. Vi hörs imorgon!



När man inte har varit till frissan på nästan ett år är det väl dags att gå. Så här risigt var mitt hår före frissan. Ser mycket friskare ut nu efter.

30 juli 2013

Hollister

Hej bloggen! Vad deppig man blir när det är så dåligt väder där ute. Är det faktiskt sommar? Hoppas jag får ta tillbaka det jag sade för i slutet på veckan skulle det väl bli fint väder. Hoppas, eftersom nästa vecka är sista veckan på sommarlovet. Skulle vara riktigt skönt med 30 grader och sol.
Idag har jag inte gjort nåt speciellt, fotat lite inspiratons bilder och bara slöat. Hollisterkläderna har äntligen kommit så nu är det bestyret över.
Igår kväll fixade jag en till grej till hit till bloggen. Om ni inte märkt redan så finns det på höger sida under "Om mig" en Instagram spalt där det finns de sex nyaste Instagram bilderna. Så de som inte har Instagram kan ju kolla där.



Nu är det så att t-skjortan sitter perfekt men shortsen är för stora till mig. Shortsen är storlek M (38-40) och jag säljer dem för 25 euro med postkostnader. Har dem också till salu på en annan sida så om du vill köpa skriv snabbt via fb, instagram, kik: thedreamersandra eller per meddelande. SÅLD. 

29 juli 2013

Monday

Som ni ser har jag ändrat lite på bloggen. Tröttnade på den gamla designen så jag gjorde en enkel design den här gången. Jag är inte riktigt nöjd än men designen är inte klar heller för den delen. Fixar lite hela tiden så den blir väl typ aldrig klar.
Har inte gjort så mycket annat idag, bara tvättat lite kläder som jag hade med till stugan.
Tänkte fortsätta med att sortera i mitt skåp. Började ju före vi for till stugan.
Imorgon kommer kläderna vi beställt och på onsdagen skall jag till frissan. Har som planer att klippa bort en hel del slitet så det kan bli mycket kortare än vad det är nu men det ser jag sen.
Nu skall ni få bilder från stugan, sen måste jag börja sortera bilder så att jag beställa hem bilderna från Sverige och börja laga på mitt resealbum. Vi hörs imorgon!








28 juli 2013

Powerpark

Hej! Sitter just nu i bilen och har lite mer än en timme kvar (tror jag). Startade lite efter 10 idag men vi har stannat fyra gånger. Första gången stannade vi i Powerpark. Där var vi en timme eftersom vi körde go-cart i Europas största go-cart hall. Var ganska coolt tycker jag. Gick dock inte så bra för mig. Körde ut en gång och fastnade i sidan på banan så jag slapp inte därifrån. Sen tänkte jag köra på honom som hjälpte mig därifrån och så fick mina nya vita converse lite skromor och svart på sig. För övrigt gick det helt okej. Har stannat för att äta och gå ut med hunden de andra gångerna vi stannade. Sen har jag också fixat min kursbricka till gymnasiet och inte så mycket mer än det faktiskt. Ikväll skall jag bara mysa framför nåt tv-program jag missat. Är lite efter just nu eftersom jag inte sett på tv på 11 dagar (!!)
Imorgon måste vi fixa lite ärenden. Har varit lite problem med Hollister-beställningen eftersom ingen har varit hemma men jag hoppas det fixar sig så fort som möjligt. Nu skall jag sluta här! Ni får bilder från min systemkamera imorgon.


27 juli 2013

Same love

Hello! Har ni haft en bra dag idag? Min dag har bestått av ganska mycket olika saker. Jag har varit till Jakobstad och köpt några gymnasieböcker från en loppis. De kostade bara 1-2€ styck så det var ju inte dyrt precis. De är ju inte som nya men i bra skick i alla fall. Sen har vi varit på Jeppis-dagarna, var jätte hett ute och massor med människor så det var inte allt för trevligt. Nåt annat har jag inte gjort. Bara spelat ett spel med släkten och varit ute i solen. Snart blir det rökt sik med nypotatis och gräddfilssås ute i hettan. Bloggar säkert imorgon från bilen. Vi hörs då!




26 juli 2013

We'll take it to the sky, pass the moon to the galaxy

Älskar sommaren! Kan inte säga annat än att denna dag har varit en ljuvlig dag, vädret i alla fall. 25 grader i skuggan och full sol hela dagen. Jag har varit ute typ hela tiden. Solat lite och så har vi firat mormors och morfars födelsedag. Nåt annat har jag inte gjort. Bara tagit det lugnt. Vet inte riktigt vad som händer nu ikväll, har inga direkta planer.
Imorgon är det sista hela dagen här på stugan, vi åker väl till Jakobstad igen. Kommer hem på söndagkväll. Efter det har Lotta en vecka jobb och sen har jag en vecka jobb och sen börjar det ett nytt skede i livet. Gymnasiet.
Skall i alla fall till stan något veckoslut före det men destumer planer har jag inte. Hoppas jag hinner träffa några kompisar före alla skolor börjar. Nu skall jag fortsätta med att göra ingenting, vi hörs imorgon!
Har haft lite throwback på Instagram på den senaste tiden så jag fortsätter med det!

25 juli 2013

1 år sedan

Hello bloggen! Nu är det ju äntligen sommarväder ute, det blåser inte ens så mycket. Har varit en bra dag idag. På förmiddagen gick jag ut och solade lite. Vi var också till Nykarleby och checkade lite loppisar och affärer. Finns ju inte så mycket butiker i Nykarleby men vi gick till de som finns mitt i stan.
För en stund sedan kom vi hem från Jakobstad. Idag gick vi in till stan och shoppade men eftersom jag sparar lite pengar så blev det bara godis och häften till gymnastiet för mig. Har dock mycket kvar att skaffa och fixa före skolan börjar om 18 dagar.
Just det ja, igår glömde jag berätta en viktig sak för er! Min blogg fyllde nämligen 1 år (!!) igår. Känns som om jag bara bloggat några månader men det är verkligen nåt jag gillar så jag skall nog fortsätta skriva så länge som möjligt. Har fått många nya läsare och jag har skrivit över 350 inlägg. Nu måste jag sluta här. Vi hörs!



24 juli 2013

Jakobstad

Hej! Förlåt för ett sent blogginlägg. Har hänt ganska mycket idag och därför skriver jag så sent. På morgonen hände det väl inget speciellt men på eftermiddagen kom moster Mia och Lasse hit. Sen umgicks vi en god stund och åt en massa gott. På eftermiddagen for vi iväg till Jakobstad på loppiasr. Det gör vi alltid här i Österbotten. Och vet ni vad jag hittade där? Jo, nästan oanvända Hollister-kläder. Köpte en mörkblå rutig skjorta. Inte riktigt min stil men det är bra att variera olika kläder ibland. Sen dess har vi ätit grillmat och nu blir det mölkky med hela släkten. Senare blir det PLL. Vädret är perfekt och livet ler!

23 juli 2013

Instagram

Godkväll! Sitter just nu ute i solen och har just ätit. Vädret är så ljuvligt! Mamma och pappa har kommit idag. Har ritat också och det blev rätt så bra. Annars har det inte hänt så mycket alls.
Igår kväll såg jag på Twitter att directioners har trendat #DirectionersWantJustinToDie och jag blev urförbannad. Tog det ganska seriöst. Han är ju trots allt min idol. Har typ tappat all respekt för dem som skrev det. Inte för dem som inte var med i det för jag har ju några bra vänner som är directioners. Var ju också förut men det blev lite och nu är jag inte mer. Ja, nog om det.
Har lite planer för imorgon men det får ni läsa om imorgon kväll. Vi hörs då!
Några bilder från min Instagram @sandrawecks:




22 juli 2013

It's a big big world, it's easy to get lost in it

Hej! Usch vad det blåser där ute, man blåser ju nästan bort, haha! Har haft en ganska bra dag. Har varit ner till Jakobstad och hämtat en present som vi beställde förra gången vi var i Österbotten. Sen har jag också bakat chokladmuffins med Lotta och inte så mycket mer än det. Bara tagit det lugnt för det är ju sommarlov trots allt.  Det glömmer man nog ibland. I alla fall när det är fullt upp hela tiden. Men snart börjar skolan igen, eller gymnasiet egentligen. Måste börja skaffa lite böcker och tillbehör sen när vi kommer hem från stugan.
Imorgon kommer mamma och pappa hit och i övermorgon kommer Mia och Lasse. Då blir det fullt i huset. Nu får ni ett par gamla låtar jag inte kan sluta lyssna på. Vi hörs!




21 juli 2013

Now's all we got, and time can't be bought

Hej! Nu sitter jag vid morfars dator så idag kan jag sätta in lite bilder. Idag har jag varit ute och cyklat. Solat har jag också för vädret är hur fint som helst. Sen har min morbror hjälpt mig lite med inställningar på kameran och gett tips så nu förstår jag allt bättre vilket leder till bättre bilder!
Har inte så mycket att skriva om idag men imorgon åker vi till Jakobstad.
Här skall ni få några bilder. Ha det bra!







Vet ni hur länge det tog att ladda upp de här bilderna? En evighet, jag var och äta emellan. Den här datorn är tydligen en trög dator.

20 juli 2013

Coming Home

Hejsan! Hur har er lördag varit? Min har varit bra och vi har gjort mer än igår så dagen har gått ganska snabbt och det är därför jag bloggar så sent. På förmiddagen var vi till butiken och handlade, efter det lagade vi mat och sen bakade jag och Lotta de traditionella chokladkexen. Har också varit till Grisselön idag och så har jag fotat rätt så mycket.
Om under en timme börjar Eric Saades konsert i Vasa och gissa vem som skall dit? Ja, inte jag i alla fall! Harmar nog lite att vi inte far för det är bara en och en halv timme härifrån till Vasa. Men jag cyklade just ut till Landsvägen och tog en stor konsertplansch. Hoppas Eric kommer till Helsingfors någongång för jag gillar verkligen hans musik.
Domino blir det ikväll också! Vann inte igår men kanske jag vinner idag :)






19 juli 2013

La Da Dee

Hej alla! Freeeedag idag, veckan har gått snabbt. Kanske för att det har varit så mycket roligt program. Igår fick jag bekräftelse att Hollister-kläderna har skickats iväg. Tar väl ganska länge före de kommer och nu är jag ju i Österbotten så de kommer ju inte hit. Men om de kommer före tisdag skall ni få bilder på dem på tisdagen för då kommer mamma och pappa hit. Idag har min nya iPhone-laddare kommit men den får jag på tisdagen. Eftersom Lottas laddare är sönder och min går precis när som helst så är det lite nervöst! Den måste hålla några dagar till :)
Men nu till denna dag. Jag har inte gjort nåt alls typ. På natten ösregnade det vilket var rätt så jobbigt eftersom det är plasttak där vi sover så ljudet var väldigt högt. Så vi sov till 12 :) Satt just och ritade lite. Måste erkänna att jag är usel på att rita! Skall just gå och fortsätta med att försöka rita. Ikväll blir det dominomatch, får se vem som vinner!
Nu är det så att jag mobilbloggar så ni får låtar istället för bilder. Bilderna skall jag sätta in när jag skriver via en dator.
Är typ beroende av Cody Simpsons nya album Surfers Paradise. Cody är en väldigt begåvad kille!





18 juli 2013

Love Will Remember

Godkväll fina ni! Sitter på sängen just nu, lyssnar på musik och bara skriver inlägg till er. Startade lite efter 10 med tåg från Helsingfors, var framme 14.30. Hände inget på tågresan! Vi bara åt och var på telefonerna. Eller ja, min duschkrämsburk hade runnit ut i min mejkpåse så det blev lite städning också. Fy vad kladdigt det var! Men nu har jag tvättat den så hoppas den torkar snabbt.
Annars har jag inte gjort nåt speciellt, bara slöat. Vädret är helt fint här. Blåser otroligt mycket och det regnade när vi kom fram men inte nu mer. Hoppas endå på bättre väder imorgon! Vi hörs :)


17 juli 2013

Borgå

Hejsan! Idag har jag varit till Borgå. Vi har som tradition att åka dit en dag på sommaren och idag hade vi ledigt så det passade bra att åka idag. Vi gick omkring på stan och åt på Koti Pizza. Efter Borgå åkte vi in via flygfältet och köpte Starbucks. Får aldrig nog.
Har varit hemma en god tid nu. Såg just klart sjätte avsnittet av PLL. Ikväll står det packning på schemat för imorgon på morgonen åker vi till Österbotten och stannar där i 11 dagar. Har en fyra timmars tågresa framför mig så kanske jag slänger in ett inlägg med musik då. Kan inte riktigt säga hu det blir med bloggandet i Österbotten men jag skall försöka uppdatera varje dag, antingen med eller utan bilder. Ni skall ha en härlig kväll!


Top från Ohio/ Shorts från H&M/ Armband från Kappahl








Caramel Frappucino är absoluta favoriten ♥

16 juli 2013

Today

Godkväll! Hur har er dag varit? Min har varit rätt så bra. På morgonen när vi kom hem från Sverige packade jag nästan genast upp och tog bilder på det jag köpt till er. De har ni ju i förra inlägget. Sedan satt jag och Lotta på golvet och var på datorn och åt en massa kex, haha. Senare hämtade pappa posten och där fanns mitt nya iPhone-skal som skulle komma först i slutet av den här månaden! Vad glad jag blev :)
Efter det har jag packat för vi åker till Österbotten i övermorgon, hjälpt till här hemma och sett på Amazing Race som jag missade på söndagen. Nu skall jag beställa ett par shorts och en t-skjorta från Hollister. Ni får bilder sen när jag fått dem. Ha det bra så hörs vi imorgon kväll!


Det svartvita skalet är Lottas och det andra mitt

Stockholm

Hej! Är hemma från Stockholm nu efter en jätte lyckad resa :) Skall först berätta om resan och i slutet får ni bilder på det jag köpt och bilder från Stockholm. Var beredda på ett långt inlägg med många bilder.
På söndagkväll for vi med Viking Grace till Stockholm. Vi åt på restaurang Oscars där min faster jobbar. Åt en tre rätters middag som bestod av fiskförrätt, fiskhuvudrätt och till efterrätt glass med jordgubbar, limekuber och vitchokladlime-sås. Det var annorlunda rätter men gott i alla fall.




Middag på Oscars


Steg upp jätte tidigt på måndagmorgon, åt dock inte morgonmål utan vi tog bussen in till stan och åt morgonmål på ett hotell. Det var jätte lyxigt! Åt fruktsallad och croissanter med nutella.
Efter det gick vi på gamla stan tills det var dags att åka med båt till ABBA the museum. Där fotade jag massor och det var helt intressant faktiskt! Träffade också Roosa som var där samtidigt som vi :)
Efter det var det dags för det jag väntat på mest, shopping alltså! Shoppade länge och så åt vi Burritos i en saluhall. Kom hem med lite saker, inte så mycket som jag trodde jag skulle komma hem med men lite i alla fall.
På kvällen åt vi stående bord på båten och spelade bort lite slantar.
Idag steg vi upp jätte tidigt igen och åt morgonmål på båten, sen var det dags att åka hem. Var hemma redan 10-tiden. Resan var jätte lyckad och jag älskar Stockholm, skulle kunna bo där!




Bilder från Stockholm



Morgonmål på hotellet

ABBA The Museum









Klänningen som var med i Mamma Mia


Älskar Joe & The Juice, synd att det inte finns i Finland


De som tror att Hollister är en helt vanlig klädbutik i stil med H&M, tror fel. När man går in är det inrett som ett beach hus. Ser ju ut så från utsidan också. Det är mörkt där inne och det spelas "strandmusik", man blir välkomnad och det doftar gott. Man får bara jobba där om man ser bra ut  och dessutom sade pojken bakom disken "Hej älskling!" till mig. Man kan inte annat än älska Hollister.




Tippers Beach Body Mist

Detta köpte jag från Hollister, skall antagligen beställa mer idag nu när jag vet lite om storlekarna.



Smycken från Ur&Penn


Top från Ohio



Hittade äntligen en cokis med mitt namn på!